Ози Озбърн разкри, че е поканил няколко живи богове на китарата — Джеф

...
Ози Озбърн разкри, че е поканил няколко живи богове на китарата — Джеф
Коментари Харесай

Ози свика боговете на китарата

Ози Озбърн разкри, че е поканил няколко живи богове на китарата — Джеф Бек, Ерик Клептън, Тони Айоми от Black Sabath и дългогодишния си колега Зак Уайлд — за идния си нов албум, който ще последва също осъществявания със звездно присъствие Ordinary Man от 2020 г. 

Попитан по какъв начин е съумял да убеди толкоз доста рок митове да му сътрудничат на фона на пандемията, Осбърн отговори: „ Просто пишеш песента и ги молиш да изпеят [или да свирят] това, което  си им дал. Хубавото е, че постоянно е интересно да работиш с някой различен. Лошото е, че в случай че не се получава, не можеш просто да се откажеш, тъй като всички ще се вбесят. "

Въпреки че Ози общо взето не се сблъсквал със обстановки, в които някой да е отхвърлил поканата му за съдействие, той загатва, че Клептън е имал дребни проблеми с изпратената му ария, включваща думата „ Исус “, само че все пак е направил „ доста положително “ соло.

В новия албум ще има и други гости — това са Робърт Трухильо от Metallica - някогашен член на групата на Озбърн - както и барабанисти като Чад Смит от Red Hot Chili Peppers и Тейлър Хокинс от Foo Fighters.

Ordinary Man от предходната година също можеше да се похвали с богат списък от звездни гости, включващ Елтън Джон, Пост Малоун, Травис Скот, Том Морело, Слаш, Дъф Маккейгън и дъщерята на Ози, Кели. Седмица след издаването на този албум, Озбърн разгласи, че към този момент е в студиото и стартира работа по идващия.

В допълнение към работата по новата си продукция, чието дата на излизане следва да бъде оповестена - неотдавна Осбърн преиздаде соловата си класика No More Tears, с цел да означи 30-годишнината от излизането на албума. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР